dimecres, 29 de març de 2017

II Trobada Musical intercentres Institut Ègara, Cesc Aldea, Josep Ventallò i Pilarín Bayés


El passat 21 de Març es va realitzar una trobada musical entre l'Institut Egara i les escoles Cesc Aldea, Josep Ventalló i Pilarín Bayés

Curs 2016-17

Objectius:


 • Facilitar l'adaptació dels alumnes de primària a l'Institut
 • Resoldre els dubtes i inquietuds dels alumnes de primària envers l'educació secundària
 • Mostrar el treball realitzat als companys d'altres centres
 • Conviure i interactuar amb alumnes d'altres centres


  Metodologia:

  A l’Institut Ègara s’ha realitzat la segona trobada musical entre les escoles de primària Cesc Aldea, Josep Ventalló i Pilarín Bayés amb l’institut.

  Aquesta trobada va consistir en la interpretació de cançons per part de l’alumnat dels diferents centres participants. Per acabar, tots plegats van cantar dues cançons per acomiadar la cantata.

  Finalment, es van crear petits grups on els alumnes de primària van poder preguntar i resoldre els seus dubtes i inquietuds sobre l’educació secundària. Van ser els propis alumnes de secundària els qui van acompanyar-los i contestar a totes les preguntes dels futurs alumnes de l’institut.

  Aquesta trobada ha estat una bona manera de retrobar a companys icompanyes, gaudir de la música i apropar a l’alumnat dels diferents centres. A més, és una bona manera de facilitar l’adaptació i integració a l’institut dels alumnes que el proper curs comencen l’educació secundària. 
  Blog elaborat pel Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental 2 amb la col·laboració d'Olga Cachón Marinel·lo, Xènia Claret Roigé, Marta Garcia Castañé, Mariona Mampel Gibert i Anna Mondéjar González.